blogg-nov-2016

600 trær. 9 mil taufiber. 2 tonn stål. Og ikke minst 20 000 arbeidstimer. En tre år lang byggeperiode er over, og for en opplevelse det har vært! Alt godt dokumentert både gjennom denne bloggen og en egen dokumentarfilm, som hadde premiere på Løvenvold kino 2. november.

Jomfruturen med bankskøyta Storeggen ble gjennomført i juli i flott seilvær. Utover seinsommeren og høsten har vi hatt flere prøveturer der vi har gjort oss kjent med båtens egenskaper. Og for ei skute det har blitt!

I september hadde vi besøk av dyktige seilere fra hele landet da det ble arrangert gaffelriggseminar i Ålesund, og begeistringen for bankskøyta var stor blant deltakerne. I løpet av høsten har vi også fått vist fram skuta til et interessert og variert publikum ved kai, og vi gleder oss til å kunne ønske velkommen om bord til sjøs i 2017. Nå ligger Storeggen i vinteropplag i vakre omgivelser inne i Ålesundet, men vi ser med stor forventning fram mot bankskøyta Storeggens første driftsår! Følg med på nettsidene våre for mer informasjon om program og aktiviteter.