Terje Olsen

«Et lite under»

-Det som skjer nede på Prestebrygga er mest som et lite under!

Terje Olsen, båtentusiast av de sjeldne, er ute på sin daglige runde for å inspisere bygginga av bankskøyta. Siden arbeidet tok til i vår har han tatt flere hundre bilder, og slik skaffet seg en personlig ”minnebok” om det historiske som skjer bare knapt hundre meter utenfor kontordøra hans i det ærverdige huset til Aalesund Skipperforening.
-Det var gammeltante Tora Olsen som fikk meg til å oppdage den maritime skatten vi er omgitt av, i form av båter av alle slag. Da var jeg bare fem år, og siden er det bare blitt verre og verre, humrer Terje. Han arbeider til daglig som grafisk designer, men har også et utall skipsmalerier ”på samvittigheten”.
-Turen ned til byggeplassen på Prestebrygga er blitt den rene manien for meg. Ikke bare for å se det unike fartøyet vokse frem, men også for å møte de flinke og trivelige båtbyggerne, slår båtentusiasten fast, og konkluderer:
Navnet mitt må nok være blant de du finner flest ganger i gjesteboka deres. Og jeg tør garantere at det vil komme i boka adskillige ganger fremover også!